Katjan kanttarellipiirakka

Paista sieniä, purjoa ja valkosipulia voissa hetki.

Lisää tuorejuusto.

Lusikoi taikina piirakkapohjalle.

Vatkaa 2 munaa ja kerma sekaisin.

Mausta.

lisää juustoraaste pinnalle ja kaada muna-kermaseos.

Paista uunissa 200 asteessa n.30-40min,

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina suolaiseen leivontaan (Myllyn paras), annos 380g3040g10488kcal237.1g1185.6g513.8g60.8g
Kanttarelli, tuore, annos 100g1600g384kcal28.8g48g8g30.4g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus400g1400kcal56g2g128g0g
Oivariini vähärasvainen40g220kcal0.4g0.4g24g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1600g5282kcal32g48g560g0g
Kananmuna kuorineen punnittu880g1109kcal96.8g2.6g79.2g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g400g1396kcal28g80g108g0g
Eva sulatejuusto savuporo-kevätsipuli (Arla ingman), annos 200g800g1200kcal128g8g72g0g
Purjosipuli 360g82kcal6.5g8.6g0.7g7.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18240g43122kcal1227.2g2766.4g2987.4g197.6g
Valittu annoskoko9120g21561kcal613.6g1383.2g1493.7g98.8g
Annoskoko puolitettuna4560g10781kcal306.8g691.6g746.9g49.4g
Arvot/100g100g236kcal6.7g15.2g16.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=373697