Raparperipiirakka

Vatkaa sokeri ja rasva vaahdoksi.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää jauhot ja hiutaleet.

Voitele vuoka-> levitä taikinaa myös reunoille.

Sekoita vaniljakastikejauhe+maito vispilällä tasaiseksi.

Laita jääkaappiin 10 minuutiksi.

Rouhi suklaa ja sekoita joukkoon.

Pese ja kuori raparperi.

Pilko 1/2 cm:n siivuiksi.

Levitä vuokaan taikinan päälle kastike ja painele pintaan raparperit.

Paista uunissa 200 asteessa 30-35 min. Suojaa pinta foliolla, kun se on saanut hieman väriä.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Selo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Steviasokeri 1dl = 45g (Dansucker), annos 45g299g1197kcal0g296.4g0g0g
Virilo kookosöljy, kylmäpuristettu luomu (Ölmuhle), annos 7g732g6586kcal0g0g731.7g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen266g1916kcal0g0g212.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 399g501kcal43.9g1g36g0g
Grahamjauho 732g2400kcal77.3g444.2g16.1g72.4g
Neljänviljanhiutale 200g658kcal20.1g115.8g7g22.9g
Vaniljakastike, Vanhan ajan 2 x 63 g (Blå band), annos 16g838g3437kcal25.1g754.3g33.5g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 2993g797kcal98.8g92.8g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g665g3725kcal43.2g379.2g26.6g0g
Raparperi 1996g672kcal13.8g109.8g2g27.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18240g43777kcal644.4g4387g2131.6g246.4g
Valittu annoskoko9120g21888kcal322.2g2193.5g1065.8g123.2g
Annoskoko puolitettuna4560g10944kcal161.1g1096.8g532.9g61.6g
Arvot/100g100g240kcal3.5g24.1g11.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428044