Parsakaalikukkakaalikeitto

Keitä kattilassa about 5-6 dl vettä ja lihaliemikuutio.

Kun kiehumista ilmenee, lisää pakastevihannekset seuraksi.

Mukaan mahtuu vielä sitruunamehua pari lorausta, laakerinlehti, paljon mustapippuria ja hippuset kurkumaa ja korianteria.

Kun vihannekset on kypsiä ( ei tapettuja )
niin nosta kattila liedeltä, soseuta litku ja lisää joukkoon 200g keso raejuustoa ja 100 ruokakermaa.

Jos on liian löysää tavaraa niin voi suurusta vaikka vehnäjauholla/munalla.

Hyvää tulee.

Reseptissä ei huomioitu vettä erikseen eli on pikkasen vielä vähemmän kaloreita/100g

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 760 grammaa

Yildiz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl120g300kcal14.4g1.8g26.4g0.1g
Kukkakaali, pakaste, Apetit3000g510kcal48g66g6g57g
Parsakaali, pakaste, Apetit2400g504kcal79.2g45.6g0g60g
Ruokakerma 5%, Valio1200g780kcal18g50.4g60g0g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)2400g1680kcal264g60g36g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18240g7548kcal847.2g447.6g256.8g234.2g
Valittu annoskoko9120g3774kcal423.6g223.8g128.4g117.1g
Annoskoko puolitettuna4560g1887kcal211.8g111.9g64.2g58.6g
Arvot/100g100g41kcal4.6g2.5g1.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=46604