Kasvispannu

Kuori, viipaloi, suikaloi kaikki vihannekset.

Laita kylmään veteen vuorokaudeksi jääkaappiin imemään nestettä itseensä.

Kuullota ensin purjoa ja kumoa kaikki muut vihannekset seuraksi paitsi parsakaalin nuput ja kiinankaali.

Mausta cayenne pippurilla, mustapippurirouheella
Hiukan ketjap manista ja muutama desi vettä.

Lisää kiinankaali ja parsakaalin kukinnot ja
hauduttele kypsäksi kannen alla ja tarjoa pihvin kanssa!
Nam !!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 151g35kcal2.7g3.6g0.3g3.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g1831g513kcal11g109g3.7g45.8g
Parsakaali brokkoli 2134g748kcal98.6g41.6g6.4g53.3g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka1585g174kcal17.4g17.4g3.2g15.8g
Kiinankaali 1551g310kcal24.2g34.9g4.7g14g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g168g302kcal4.2g70.6g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 1680g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 28g78kcal3.1g10.7g0.9g7.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18256g4320kcal322.4g575.6g39g279g
Valittu annoskoko9128g2160kcal161.2g287.8g19.5g139.5g
Annoskoko puolitettuna4564g1080kcal80.6g143.9g9.8g69.8g
Arvot/100g100g24kcal1.8g3.2g0.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=388703