Tonnikalavuoka

1. Keitä makaronit, raasta juustot (eri astioihin), valuta öljy tonnikalasta
2. Kuullota sipuli, lisää jauhot
3. Lisää varovasti maito, kiehauta
4. Lisää tonnikalat, chili, sinappi, parmesanraaste
5. Voideltuun vuokaan pohjalle puolet makaronista , seuraavaksi kastike, päälle loput makaronit ja toinen juustoraaste (+korppujauhoa)
6. 40min 175-asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni Kypsennetty, annos 100g3265g11428kcal424.4g2252.8g81.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2332g770kcal77g114.3g0g0g
Tonnikala öljyssä 863g1638kcal234g0g77.7g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]863g1036kcal103.5g17.3g60.4g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g466g1810kcal153.9g0g132.5g0g
Sipuli (kuorittu)233g63kcal3g11.2g0.5g4g
Voi, 1 tl, 5 g140g1022kcal1.4g1.4g111.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 140g480kcal14.3g98g1.7g4.9g
Polar-juusto 15%466g1213kcal144.6g0g70g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g210g286kcal1.7g66.7g0.6g0g
Sinappi 149g196kcal6.5g21g9g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18256g39878kcal2328.6g5165.4g1091.8g22.8g
Valittu annoskoko9128g19939kcal1164.3g2582.7g545.9g11.4g
Annoskoko puolitettuna4564g9969kcal582.2g1291.4g273g5.7g
Arvot/100g100g218kcal12.8g28.3g6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390547