Kermainen kanarisotto

Keitä riisit 6dl:ssa lihalientä kypsiksi, lisää herne-maissi-paprika ja anna kypsyä.

Ruskista kanan palat kahdessa erässä voissa, mausta suolalla, currylla ja valkopippurilla.

Lopuksi huuhtele pannu vesitilkalla ja kaada kattilaan kanojen päälle.

Lisää kerma ja sitruunamehu.

Anna kiehua kunnes kanat on kunnolla mureita.

Nosta kanat liemestä ja kippaa sinne riisiseos.

Sekoita.

Pilko kanat pieniksi ja sekoita muun joukkoon.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin paistileike merisuola (Atria), annos 500g2332g3148kcal396.5g11.7g167.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g210g1532kcal2.1g2.1g167.9g0g
Jasminriisi (2014) (Rainbow), annos 60g980g3428kcal69.5g783.6g6.9g0g
Vesi2799g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)51g144kcal4.8g9.2g9.7g0.3g
Herne-maissi-paprika, Rainbow933g746kcal39.2g121.3g8.4g28.9g
Vesi700g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g933g3172kcal18.7g28g326.5g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g117g29kcal0.4g10.1g0.1g0g
Curryjauhe (-), annos 5g47g152kcal4.7g23.3g4.7g4.7g
Ruokasuola jodioitu 23g0.6kcal0.1g0g0g0g
Valkopippuri 4.7g13kcal0.5g2g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18256g24730kcal1073g1982.6g1384.4g70.2g
Valittu annoskoko9128g12365kcal536.5g991.3g692.2g35.1g
Annoskoko puolitettuna4564g6183kcal268.3g495.7g346.1g17.6g
Arvot/100g100g136kcal5.9g10.9g7.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=457524