Vihanneslihakeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutiot, lisää suikaloidut kasvikset ja kevyesti ruskistettu jauheliha, keitä hetki.

Lisää tomaattimurska, 2 rkl vasikanfondia, purista keittoon 2-3 valkosipulin kynttä, lopuksi meiramia ja persiljasilppua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali100g21kcal1.2g3.4g0.2g2.1g
Porkkana 100g33kcal0.6g5.6g0.2g2.5g
Palsternakka 38g24kcal0.2g4.4g0.2g1.7g
Selleri, annos 50g38g5.3kcal0.4g1.1g0g0g
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Paistijauheliha 10%100g170kcal20g0g10g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr5.5g15kcal0.4g0.5g1.3g0.1g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g98g39kcal1.7g8g0.1g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g7.5g5.6kcal0.6g0.7g0g0g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1826g662kcal51.8g53g24.2g14.6g
Valittu annoskoko913g331kcal25.9g26.5g12.1g7.3g
Annoskoko puolitettuna457g165kcal13g13.3g6.1g3.7g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.9g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125712