Linssi-juustokeitto

Kuutioi kasvikset pieniksi, ja pehmitä pannulla öljyssä tomaattipyreen kanssa.

Lisää vesi ja liemikuutiot, linssit, hieman cayennepippuria (ja garam masalaa) ja keitä hiljaa poreillen 15-20 minuuttia kunnes linssit on kypsiä.

Ota kattila levyltä, lisää sulatejuusto ja anna sen sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green1000g3248kcal239.9g489.7g10g119.9g
Sipuli 250g76kcal3.1g12g0.5g4.2g
Paprika punainen 850g249kcal8g38.2g3.4g16.1g
Porkkana 650g212kcal4g36.1g1.3g16.6g
Oliiviöljy 135g1193kcal0g0g134.9g0g
Tomaattisose tomaattipyree 150g114kcal6.7g19.3g0.3g1.5g
Vesi, vesijohtovesi 4997g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 110g335kcal10.4g14.8g25.8g1.8g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g1000g1599kcal80g50g119.9g15g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18280g14052kcal704.2g1320.2g592.2g350.2g
Valittu annoskoko9140g7026kcal352.1g660.1g296.1g175.1g
Annoskoko puolitettuna4570g3513kcal176.1g330.1g148.1g87.6g
Arvot/100g100g77kcal3.9g7.2g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215764