Lämmin savulohisalaatti

Kuullota rypsiöljyssä pinaatti, tomaatti, paprika ja pähkinät.

Keitä kananmunat ja pilko.

Laita lautasille valmiiksi salaatti ja kurkku sekä kananmunaviipaleet.

Kerrosta päälle lämpimät ainekset ja päälle lohi.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi lisää hieman suolaa ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 653 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 1681g507kcal15.8g85.7g3.4g33.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1751g356kcal10.5g66.6g5.3g24.5g
Rypsiöljy 70g620kcal0g0g70.1g0g
Pinaatti 631g84kcal10.2g2.5g1.9g8.2g
Cashew pähkinä, pirkka420g2417kcal84.1g79.9g193.3g14.7g
Salaatti, jäävuori tuore560g56kcal6.2g4.5g1.1g5.6g
Savulohi, pelkästään1681g3329kcal290.9g0g258.9g0g
Kananmuna kuoreton 1751g2498kcal218.9g5.3g179.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton35g7.4kcal0.1g0.6g0g0g
Kurkku, tuore560g56kcal3.4g9.5g0.6g3.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18284g19858kcal1280.2g509.2g1428.2g181g
Valittu annoskoko9142g9929kcal640.1g254.6g714.1g90.5g
Annoskoko puolitettuna4571g4965kcal320.1g127.3g357.1g45.3g
Arvot/100g100g109kcal7g2.8g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111998