Amerikkalainen suklaakakku

Sivele vuoka öljyllä/margariinilla/voilla ja korppujauhota.

Laita uuni 200 C.
Sekoita kuivat aineet (ei sokeri!) kulhossa.

Mittaa vesi kannuun.

Vaahdota rasva ja sokeri erillisessä kulhossa.

Lisää vaahtoon muna kerrallaan.

Lisää taikinaan vuorotellen vettä ja kuivia aineita koko ajan sekoittaen.

Paista 45-60 min.
Pinnan voi koristella tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Sarya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 40%, rainbow/pirkka 1196g4247kcal3.8g0.1g478.4g0g
Sokeri 1525g6190kcal0g1523.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1220g1537kcal134.2g3.7g109.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1166g4001kcal118.8g816.3g14g40.8g
Leivinjauhe 90g158kcal4.7g33.9g0g0.4g
Oboy original kaakaojuomajauhe598g2213kcal22.7g490.4g16.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g60g239kcal0g59.2g0g0g
Vesi1794g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten299g987kcal70.3g134.6g62.8g32.9g
Ruisjauho (Myllynparas), annos 60g1196g3648kcal116g733.2g23.9g173.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18288g46440kcal941g7589.8g1410g495g
Valittu annoskoko9144g23220kcal470.5g3794.9g705g247.5g
Annoskoko puolitettuna4572g11610kcal235.3g1897.5g352.5g123.8g
Arvot/100g100g254kcal5.1g41.5g7.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160182