Mangohyydykekakku

Murusta digestivet, sekoita rasva keksin muruihin.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vaahdota kerma.

Lisää joukkoon rahka, tuorejuusto, sokeri, 1 prk mangososetta, sekoita.

Lisää tähän seokseen 4 kpl liivatelehtiä.

Laita hyytymään jääkaappiin muutamaksi tunniksi.

Sekoita 1 prk mangososetta ja 2 kpl liivatelehtiä, laita seos kakun päälle koristeeksi.

Hyydytä jääkaapissa.

Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 1439g2492kcal109.4g33.1g215.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1439g4750kcal28.8g43.2g503.6g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1799g1007kcal152.9g89.9g3.6g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi1439g6475kcal93.5g863.3g302.2g44.6g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton576g4144kcal0g0g460.4g0g
Mangosose, Piltti1799g1079kcal7.2g269.8g7.2g18g
Sokeri 612g2482kcal0g610.9g0g0g
Liivatelehti, gelatiini43g151kcal37g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18288g45160kcal857.6g3820.4g2985.6g125.2g
Valittu annoskoko9144g22580kcal428.8g1910.2g1492.8g62.6g
Annoskoko puolitettuna4572g11290kcal214.4g955.1g746.4g31.3g
Arvot/100g100g247kcal4.7g20.9g16.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178199