Parsapiirakka

Sekoita pohjan ainekset keskenään ja painele korppujauhotettuun piirakkavuokaan.

Esipaista piirakkapohjaa n. 10 min.

Keitä parsat suolalla, sokerilla ja sitruunamehulla maustetussa vedessä n. 5 min.

Lado parsat ja sipuli pohjan päälle.

Sekoita maito/kerma, kananmunat ja mausteet keskenään.

Kaada seos vuokaan.

Ripottele päälle murustettu sinihomejuusto.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Longstrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g750g4126kcal7.5g7.5g450.1g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 150g456kcal13.1g83.1g2.9g20.9g
Ruisjauho kokojyväjauho 660g2007kcal57.8g365.8g12.5g91.8g
Vehnäjauho puolikarkea 780g2677kcal79.5g546.2g9.4g27.3g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Parsa puhdistettu 3001g971kcal87g60g18g105g
Sipuli 600g182kcal7.5g28.8g1.2g10.2g
Bergader edelpilz sinihomejuusto (Bergader), annos 100g600g2035kcal129g6g167.5g0g
Kananmuna kuoreton 990g1413kcal123.8g3g101.5g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 1200g406kcal36.7g58.8g1.2g0g
Mustapippuri 18g50kcal2g6.9g0.6g4.8g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton60g13kcal0.2g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18288g28674kcal1088.2g2334.2g1529.8g520.2g
Valittu annoskoko9144g14337kcal544.1g1167.1g764.9g260.1g
Annoskoko puolitettuna4572g7168kcal272.1g583.6g382.5g130.1g
Arvot/100g100g157kcal6g12.8g8.4g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179439