Suklaakääris

Vatkaa keltuaiset ja makeutusaine (laitoin 1dl) paksuksi vaahdoksi.

Lisää kaakaojauhe, leivinjauhe + vaniljasokeri.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Lisää valkuaisvaahto keltuaisiin varovasti käännellen.

Levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 180 asteessa n. 10 - 13 min. Älä paista liian kauaa, muuten reunoista tulee kuivaa korppua.

Kun levität taikinaa pellille, huolehdi ettei keskelle jää paksumpaa kohtaa.

Täyte:

Sulata kattilassa tumma suklaa kerman sekaan, mutta ÄLÄ keitä.

Vie pakkaseen jäähtymään noin 15min.

Vatkaa kuohkeaksi.

Levitä pohjan päälle, kääri rullalle ja nauti=)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Jennamar86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 4737g6757kcal592.1g14.2g485.6g0g
Canderel makeutusjauhe144g551kcal4.2g133.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g57g230kcal0g56.8g0g0g
Leivinjauhe 72g126kcal3.7g27.1g0g0.4g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 144g531kcal26.6g15.8g31.1g43.6g
Kuohukerma,valio,2dl2871g9761kcal57.4g86.1g1004.8g0g
Ecuador premium cocoa 70% raspberry pieces, annos 12.5g1120g5811kcal80.6g372.9g444.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18288g47536kcal1529.2g1413g3932g88g
Valittu annoskoko9144g23768kcal764.6g706.5g1966g44g
Annoskoko puolitettuna4572g11884kcal382.3g353.3g983g22g
Arvot/100g100g260kcal8.4g7.7g21.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198580