Pinaattikeitto

Sulata kattilassa oivariini, sekoita siihen jauhot ja kiehauta.

Lisää maito kahdessa erässä koko ajan pohjaa myöten sekoittaen tasaiseksi.

Lisää pinaatti (pakastettu?), suola, sokeriripaus ja mausteet, ripaus valkopippuria ja ripaus muskottia.

Keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia välillä sekoitellen.

Nauti keitetyn kananmunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Punainen (ingman)7207g4613kcal230.6g345.9g252.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 270g927kcal27.5g189.2g3.2g9.5g
Oivariini, 60 (100g)270g1487kcal2.7g2.7g162.2g0g
Pinaatti 1351g180kcal21.9g5.4g4.1g17.6g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 18g73kcal0g18g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18288g14560kcal565.4g1122.4g843.4g54.2g
Valittu annoskoko9144g7280kcal282.7g561.2g421.7g27.1g
Annoskoko puolitettuna4572g3640kcal141.4g280.6g210.9g13.6g
Arvot/100g100g80kcal3.1g6.1g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272727