Tarte Tatin

1. Sekoita kuivat aineet ja huoneenlämpöinen voi monitoimikoneella murutaikininaksi.

Lisää muna ja vesi.

2. Sulata voi ja sokeri valurautapannulla.

Paloittele omenat isoiksi lohkoiksi ja lado voi-sokerisulan päälle.

Sekoittele ja anna omenoiden karamellisoitua heti.

Ota pannu levyltä.

3. Lusikoi taikina omenoiden päälle ja peitä ne ohuella kerroksella.

Paista omenatorttua uunissa n. 20 minuuttia 225 asteessa.

4. Irrota torttu reunoilta ja kumoa ylösalaisin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen675g4862kcal6.8g6.8g540.2g0g
Kananmuna kuoreton 5.4g7.7kcal0.7g0g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 270g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g6303g2143kcal12.6g447.5g18.9g113.4g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g450g1693kcal0.7g423.2g0g0g
Sokeri 765g3106kcal0g764.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g90g360kcal0g89.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 585g2008kcal59.6g409.7g7g20.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18288g28359kcal160.8g4281.6g1133.4g267.8g
Valittu annoskoko9144g14180kcal80.4g2140.8g566.7g133.9g
Annoskoko puolitettuna4572g7090kcal40.2g1070.4g283.4g67g
Arvot/100g100g155kcal0.9g23.4g6.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317748