Kaalilaatikko (ei riisiä)

Laita paistinkasariin puolet öljystä ja kuullota siinä pilkottu sipuli ja valkosipuli.

Lisää joukkoon jauhelihat ja mausta suolalla, mustapippurilla ja meiramilla.

Siirrä lihat uunivuokaan.

Suikaloi kaali ja pilko paprikat ja paista pannulla (lisää loput öljyt) kunnes kaali on hiukan pehmennyt (voi antaa hautua kannen alla n. 10 min).

Mausta kaaliseos siirapilla.

Sekoita kaali-paprika sekoitus lihoihin ja kaada päälle 1 l lihalientä.

Paista uunissa 200 asteessa 1 tunti (jottei pinta pala, voi vuoan päälle laittaa vaikka leivinpaperin).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 381 grammaa

Paukkumaissi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 90g272kcal0.1g66.7g0g0g
Keräkaali, 100g4503g1081kcal54g153.1g9g94.6g
Paistijauheliha 10%3602g6124kcal720.5g0g360.2g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g168g151kcal5g5.9g11.8g1.2g
Paprika, punainen300g77kcal2.7g13.8g1.2g6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g60g62kcal4.7g9.8g0.4g1.2g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Oliiviöljy 120g1062kcal0g0g120.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18288g17820kcal1581.8g527.4g1006.6g216.2g
Valittu annoskoko9144g8910kcal790.9g263.7g503.3g108.1g
Annoskoko puolitettuna4572g4455kcal395.5g131.9g251.7g54.1g
Arvot/100g100g97kcal8.6g2.9g5.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330436