Mango- Avokadosalaatti

Pese ja kuivaa salaatti.

Kuori mango ja avokado ja viipaloi ohuiksi salaatin joukkoon.

Sekoita verigreipin mehu, oliiviöljy, balsamietikka, suola ja pippuri.

Sekoita kastike salaatin joukkoon.

Salaatti maistuu hyvin esimerkiksi äyriäisten kanssa.

Ohje on suora lainaus Akseli Herlevin kirjasta Täydellä Sydämellä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuonankaali (Valeriana), annos 200g2164g303kcal39.8g15.1g8.7g43.3g
Mango (tuore)1804g1208kcal9g275.9g5.4g37.9g
Avokado, kuorittu, kivetön 2164g4289kcal56.9g16.7g419.9g145g
Verigreippi, annos 250g1804g938kcal16.2g236.3g3.6g36.1g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g902g8116kcal0g0g901.8g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g271g273kcal0g56.8g0g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g18g41kcal2g6.9g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18288g30338kcal247.8g1215.4g2680g524.6g
Valittu annoskoko9144g15169kcal123.9g607.7g1340g262.3g
Annoskoko puolitettuna4572g7584kcal62g303.9g670g131.2g
Arvot/100g100g166kcal1.4g6.6g14.7g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334037