Kaali-broilerikeitto

Lisää kasvissuikaleet kanaliemeen.

Lisää kevyesti ruskistetut broilerinsuikaleet keittoon.

Purista joukkoon valkosipulinkynnet, jos käytät purjoa, lisää se, myllystä vähän pippurisekoitusta, tarvittaessa yrttisuolaa.

Runsaasti persilja- ja/tai ruohosipulisilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi417g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g125g30kcal1.5g4.3g0.3g2.6g
Porkkana 83g27kcal0.5g4.6g0.2g2.1g
Palsternakka 31g20kcal0.2g3.7g0.1g1.4g
Sipuli 31g10kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkosipuli 6.3g6.8kcal0.5g1g0g0.1g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl13g9kcal0.5g1g0.4g0g
Persilja 8.3g2.3kcal0.1g0.1g0g0.7g
Broilerin fileesuikaleet (naturell) (Maistuva)125g138kcal28.8g0g2.6g0g
Paprika punainen 42g12kcal0.4g1.9g0.2g0.8g
Selleri, annos 50g31g4.4kcal0.3g0.9g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1831g556kcal66.4g38g12g16.4g
Valittu annoskoko915g278kcal33.2g19g6g8.2g
Annoskoko puolitettuna458g139kcal16.6g9.5g3g4.1g
Arvot/100g100g30kcal3.6g2.1g0.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101409