Mausteinen tonnikala-kukkakaali

Huuhdo kukkakaali ja irrottele kukinnot.

Sekoita murskatut valkosipulinkynnet, inkivääri (½ tl), kurkuma (1 tl), suola (1 tl), garam masala (1 tl), mustapippuri (1 tl) ja sitruunamehu keskenään.

Kuumenna öljy kattilassa, lisää mausteseos ja sekoittele sitä pari minuuttia, jotta maut tasaantuvat.

Lisää valutettu tonnikala ja kääntele hetki.

Lisää vesi ja kukkakaalit ja keitä kannen alla noin viisi minuuttia eli kunnes kukkakaali on lähes kypsää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 666g160kcal12.1g14.7g2g15.3g
Oliiviöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Tonnikala öljyssä 154g292kcal41.8g0g13.9g0g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Sitruunamehu, laimentamaton25g5.2kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1830g1335kcal109.6g33.4g77g31g
Valittu annoskoko915g667kcal54.8g16.7g38.5g15.5g
Annoskoko puolitettuna458g334kcal27.4g8.4g19.3g7.8g
Arvot/100g100g73kcal6g1.8g4.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141083