Punajuuri-perunasosekeitto

Kuori punajuuret, pilko kuutioiksi.

Keitä vedessä kunnes hieman pehmenneet.

Lisää kuoritut ja kuutioidut perunat.

Keitä yht. noin puoli tuntia.

Lisää kasvisliemikuutio ja ruokakerma.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Lauran84

N63 sanoi...

Tähän kannattaa lisätä vielä sipulia, valkosipulia ja porkkanaa makua antamaan. Kerman sijaan voi käyttää Koskenlaskijaa, joka antaa lisämakua.

sunnuntai 06.05.2012 klo 17:27

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 318g242kcal6g49.3g0.6g3.2g
Punajuuri 205g79kcal2g14.1g0.4g5.1g
Vesi296g0kcal0g0g0g0g
Laktoositon ruokakerma 15% (Arla), annos 200g91g146kcal2.5g3.9g13.6g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow5.9g15kcal0.6g0.6g1.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1830g963kcal22.2g135.8g31.6g16.8g
Valittu annoskoko915g482kcal11.1g67.9g15.8g8.4g
Annoskoko puolitettuna458g241kcal5.6g34g7.9g4.2g
Arvot/100g100g53kcal1.2g7.4g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219013