Jauhelihamakaroniloota

Uuni lämpeämään 200 asteeseen.

Keitä makaronit ja paista jauheliha + sipulit.

Voitele uunivuoka ja heitä sekaan makaronit, jauheliha, sipuli, suikalejuurekset ja maito/kananmunasotkotus, jossa on joukossa valkopippuria ja suolaa.

Maito-kananmunasotkotuksen määrä nyt arviona, heitin alunperin 6 kananmunaa + 917g maitoa ja hippasen jäi ylimääräistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 407 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, Myllyn Paras68g236kcal9.1g44.3g2g4.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha338g560kcal64.1g0g33.8g0g
Extra neitsyt oliiviöljy (Eldorado), annos 5g3.7g34kcal0g0g3.7g0g
Sipuli (kuorittu)50g13kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Kananmuna kuoreton 109g155kcal13.6g0.3g11.1g0g
Rasvaton maitojuoma, laktoositon (Pirkka), annos 200g281g70kcal9.3g8.2g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g68g19kcal0.7g3.2g0.3g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1831g2176kcal194.8g116.8g102g13.8g
Valittu annoskoko916g1088kcal97.4g58.4g51g6.9g
Annoskoko puolitettuna458g544kcal48.7g29.2g25.5g3.5g
Arvot/100g100g119kcal10.6g6.4g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=401042