Suklaafondant

Sulata rasva ja suklaa.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot siivilän läpi ja lisää varovasti sekoittain rasva-suklaaseos.

Nostele muffinssivuokiin ja paista 190 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Daffodil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tummasuklaa (Panda), annos 100g160g854kcal7.8g83.2g51.2g0g
Kananmuna kuoreton 320g457kcal40g1g32.8g0g
Sokeri 172g698kcal0g171.8g0g0g
Euroshopper margariini 60 %120g654kcal1.2g1.2g72g0g
Vehnäjauho puolikarkea 66g227kcal6.7g46.2g0.8g2.3g
Kaakaojauhe, X-tra8g30kcal0.3g6.6g0.2g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g13g71kcal0.6g6.9g4.2g0g
Kananmuna kuoreton 26g38kcal3.3g0.1g2.7g0g
Sokeri 14g58kcal0g14.2g0g0g
Euroshopper margariini 60 %10g55kcal0.1g0.1g6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.4g19kcal0.6g3.8g0.1g0.2g
Kaakaojauhe, X-tra0.6g2.2kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1832g6320kcal121.2g671.2g340g5g
Valittu annoskoko916g3160kcal60.6g335.6g170g2.5g
Annoskoko puolitettuna458g1580kcal30.3g167.8g85g1.3g
Arvot/100g100g345kcal6.6g36.6g18.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151840