Parsakaaligratiini

Sekoita munat, maito ja kerma keskenään.

Mausta maun mukaan (itse laitoin paprikajauhetta, mustapippuria ja suolaa mausteeksi).

Laita jäiset parsakaalit vuokaan ja kaada muna-maito-kermaseos päälle.

Viimeistele pinta juustoraasteella.

Paista 200 asteessa uunissa n. 45 min tai kunnes pinta on kauniisti rusehtunut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 4789g1679kcal221.2g93.4g14.4g119.7g
Kananmuna kuoreton 1171g1670kcal146.3g3.5g120g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1064g3513kcal21.3g31.9g372.5g0g
Kevytmaito (Valio)1064g490kcal34.1g51.1g16g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g1064g3831kcal298g21.3g287.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18304g22365kcal1441.8g402.4g1620.4g239.4g
Valittu annoskoko9152g11183kcal720.9g201.2g810.2g119.7g
Annoskoko puolitettuna4576g5591kcal360.5g100.6g405.1g59.9g
Arvot/100g100g122kcal7.9g2.2g8.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100690