Jauheliha-papu-tomaatti-chilikastike

Ruskista jauheliha.

Mausta se kahdella teelusikallisella jauhelihamaustetta.

Sekoita joukkoon tomaattimurskat.

Anna hautua 10 minuuttia.

Lisää joukkoon valutetut pavut ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Wolferin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)2496g998kcal42.4g204.7g2.5g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)2496g874kcal39.9g172.2g2.5g34.9g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g1600g1376kcal80g256g4.8g118.4g
Pirkka naudan jauheliha 400g2560g5837kcal486.4g0g435.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18304g18170kcal1297.4g1265.8g890g306.6g
Valittu annoskoko9152g9085kcal648.7g632.9g445g153.3g
Annoskoko puolitettuna4576g4542kcal324.4g316.5g222.5g76.7g
Arvot/100g100g99kcal7.1g6.9g4.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129791