Karibialainen kalakeitto

Kuumenna öljy kattilassa.

Kuullota pilkottuja valosipulinkynsiä.

Kaada päälle vesi sekä kalaliemikuutiot ja kiehauta.

Lisää keittojuurekset sekä tomaattimurska ja mausteet.

Keitä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Paloittele kalafilee annospaloiksi, lisää keittoon ja anna kypsyä.

Ripottele pinnalle tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 572 grammaa

Alwiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 1599g1240kcal280.8g0g11.2g0g
Ruokaöljy keskiarvo 108g954kcal0g0g107.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 3998g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 44g134kcal4.4g15g6.2g0.5g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 1599g544kcal17.6g86.4g3.2g46.4g
Tomaattimurska 1599g470kcal9g84.8g3.2g30.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g28g29kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Persilja 8g2.2kcal0.1g0.1g0g0.6g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Kurkuma, annos 2g4g2kcal0g0g0.1g0g
Tilli, tuore 160g48kcal5.9g1.4g1.3g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18304g6869kcal640.8g387.6g266.6g166g
Valittu annoskoko9152g3434kcal320.4g193.8g133.3g83g
Annoskoko puolitettuna4576g1717kcal160.2g96.9g66.7g41.5g
Arvot/100g100g38kcal3.5g2.1g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=216804