Kaali-jauhelihakeitto

Kuullota sipulit ja paista jauheliha paistinpannulla.

Mausta jauhelihaa esim.

suolalla ja pippurilla.

Leikkaa porkkana ja kaali pieniksi palasiksi.

Keitä porkkanaa ja kaalia padassa tai kattilassa n.20 min kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää pataan jauheliha ja sipulit.

Lisää siirappi ja mausta makusi mukaan esimerkiksi mustapippurilla, suolalla, timjamilla, laakerinlehdillä jne.

Anna hautua hiljalleen kannen alla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 572 grammaa

Kinkkuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2135g450kcal25.6g72.6g4.3g44.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1601g2658kcal304.2g0g160.1g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Valkosipuli 53g58kcal4.2g8.7g0.3g1.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g667g187kcal4g39.7g1.3g16.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl27g240kcal0g0g26.7g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g1334g67kcal2.1g2.5g5.3g0.5g
Siirappi, tumma267g854kcal0.3g197.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2668g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18304g9242kcal691.2g680.2g397.6g139.8g
Valittu annoskoko9152g4621kcal345.6g340.1g198.8g69.9g
Annoskoko puolitettuna4576g2311kcal172.8g170.1g99.4g35g
Arvot/100g100g51kcal3.8g3.7g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264067