Kanttarellikastike

Haihduta neste kanttarelleista pannulla.

Kanttarelleja saa olla ainakin 3 dl koska ne kutistuvat huomattavasti.

Lisää voita ja pilkotut sipulit.

Ruskista hetken, sitten lisätään vesi ja jauho ja annetaan sakeutua.

Kiehutellaan 10 min. ja lisätään kerma ja mausteiksi maun mukaan esim.

valkopippuria, paprikaa ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g2408g1855kcal55.4g12g175.8g0g
Sipuli 1766g534kcal22.1g84.8g3.5g30g
Vesi3211g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 161g551kcal16.4g112.4g1.9g5.6g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 1606g1928kcal50.3g72.3g160.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18304g9734kcal288.4g563g683.6g71.2g
Valittu annoskoko9152g4867kcal144.2g281.5g341.8g35.6g
Annoskoko puolitettuna4576g2434kcal72.1g140.8g170.9g17.8g
Arvot/100g100g53kcal1.6g3.1g3.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302612