Rahkatorttu (persikkaa sisällä)

Voitele tasapohjainen irtopohjavuoka, halk.

noin 25cm.

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää muna vatkaten joukkoon.

lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Laita kylmään huilimaan täytteen teon ajaksi.

Viipaloi valutetut persikat ohuemmiksi siivuiksi.

Sekoita täytteen ainekset kermaa lukuunottamatta keskenään, sitruunasta mukaan myös raastettu kuori.

Levitä pohjan päälle persikkaviipaleet.

Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita se varoen muun täytteen joukkoon.

Kaada täyte persikoiden päälle.

Paista 50-60min. 175 asteessa.

Anna tortun jäähtyä kunnolla ennen vuuan reunojen irroittamista ja lautaselle siirtelyä.

Säilytä jääkaapissa.

Persikat voi jättää pois tai korvata ne muulla mieleisellä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g534g3901kcal5.3g5.3g427.5g0g
Sokeri 454g1844kcal0g453.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 294g419kcal36.7g0.9g30.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 868g2980kcal88.5g607.9g10.4g30.4g
Leivinjauhe 27g47kcal1.4g10.1g0g0.1g
Maitorahka, maustamaton 0.3%2672g1737kcal293.9g112.2g8g0g
Kananmuna kuoreton 882g1258kcal110.2g2.6g90.4g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml267g56kcal21.6g0g0.8g0.3g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 107g358kcal0.1g87.2g0.1g1.5g
Vanilliinisokeri, teelusikka53g213kcal0g52.9g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1069g3634kcal21.4g32.1g374.1g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 1924g1315kcal15.6g292.4g1.9g15.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18304g35525kcal1189.4g3314.8g1886.6g95.4g
Valittu annoskoko9152g17762kcal594.7g1657.4g943.3g47.7g
Annoskoko puolitettuna4576g8881kcal297.4g828.7g471.7g23.9g
Arvot/100g100g194kcal6.5g18.1g10.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422284