Juustokastike

Sulata rasva kattilassa ja lisää siihen jauhot.

Lisää maito vähitellen, anna kuumentua lisäämisen välissä.

Tai vaihtoehtoisesti keitä maito eri kattilassa.

Sekoita usein, ettei pala pohjaan.

Lisää lopuksi juustoraaste, voi lisätä reilustikin juustoa.

Emmentalin voi korvata edamilla tai muulla juustoraasteella.

Osan voi korvata myös maustetulla tuorejuustolla.

Mausta ja tarkista maku.

käy myös lasagnen valkokastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 229 grammaa

Eevis77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keskiarvo 40g213kcal0.1g0.1g24g0g
Vehnäjauho puolikarkea 40g137kcal4.1g28g0.5g1.4g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 601g274kcal18g28.8g9g0g
Emmental, punaleima 17%134g387kcal45.4g0g22.7g0g
Valkopippuri, annos 1g0.7g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.7g0kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 4.9g26kcal0g0g3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.9g17kcal0.5g3.5g0.1g0.2g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 74g34kcal2.2g3.5g1.1g0g
Emmental, punaleima 17%16g48kcal5.6g0g2.8g0g
Valkopippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1832g2273kcal151.8g127.8g126.4g3.2g
Valittu annoskoko916g1136kcal75.9g63.9g63.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna458g568kcal38g32g31.6g0.8g
Arvot/100g100g124kcal8.3g7g6.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117382