Työmiehen kaalikeitto

Paista jauheliha ja mausta se mustapippurilla, paprikajauheella ja suolalla.

Pilko kasvikset ja laita kiehumaan veteen liemikuutioiden ja pippurien kanssa.

Lisää jauheliha.

Keitä kypsäksi.

Hautuessaan hiljaa pidemmän aikaa keitosta tulee maukkaampi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 100g221kcal17.5g0g17g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paprikajauhe 0.5g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi625g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali100g21kcal1.2g3.4g0.2g2.1g
Paprika keltainen 43g13kcal0.4g2.2g0.1g0.8g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka23g2.5kcal0.2g0.2g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi2.7g7.7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Kasvisliemikuutio 2.7g8.4kcal0.3g0.4g0.6g0g
Maustepippuri, annos 1g2.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1832g627kcal40.4g14.6g44.6g7.2g
Valittu annoskoko916g314kcal20.2g7.3g22.3g3.6g
Annoskoko puolitettuna458g157kcal10.1g3.7g11.2g1.8g
Arvot/100g100g34kcal2.2g0.8g2.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=439532