Juustokastike

Sulata rasva kattilassa ja lisää siihen jauhot.

Lisää maito vähitellen, anna kuumentua lisäämisen välissä.

Tai vaihtoehtoisesti keitä maito eri kattilassa.

Sekoita usein, ettei pala pohjaan.

Lisää lopuksi juustoraaste, voi lisätä reilustikin juustoa.

Emmentalin voi korvata edamilla tai muulla juustoraasteella.

Osan voi korvata myös maustetulla tuorejuustolla.

Mausta ja tarkista maku.

käy myös lasagnen valkokastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 229 grammaa

Eevis77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keskiarvo 401g2133kcal1.3g1.4g240.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 401g1374kcal40.8g280.4g4.8g14g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 6008g2739kcal180.2g288.4g90.1g0g
Emmental, punaleima 17%1335g3872kcal454g0g227g0g
Valkopippuri, annos 1g6.7g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 6.7g0.2kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 49g263kcal0.2g0.2g29.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 49g170kcal5g34.6g0.6g1.7g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 738g336kcal22.1g35.4g11.1g0g
Emmental, punaleima 17%164g476kcal55.8g0g27.9g0g
Valkopippuri, annos 1g0.7g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18320g22727kcal1518.8g1280.8g1262.8g31.4g
Valittu annoskoko9160g11364kcal759.4g640.4g631.4g15.7g
Annoskoko puolitettuna4580g5682kcal379.7g320.2g315.7g7.9g
Arvot/100g100g124kcal8.3g7g6.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117382