Raparperirahka piirakka

Munat 7kpl ja makeutusaine vaahdoksi, joukkoon mantelijauho (160g), fiberhusk (1rkl), kookos (2rkl) ja leivinjauhe (1tl).

Pellille 200 astetta, kevyen vaaleanruskeaksi.

Täytteeksi raparperi (tai mitä tahansa marjoja yms) maitorahka (250g) ja kananmuna (1kpl) + makeutusaine.

Levitetään pohjan päälle ja paistetaan loppuun.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Cassius

Cassius sanoi...

Tai siis noiden annoksien määrähän riippuu siitä millasia palasia kukakin leikkaa.. mulla on tapana toi pellillinen vetää 9 osaan ;)

sunnuntai 31.03.2013 klo 17:45

AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 2000g674kcal13.8g110g2g28g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1280g7680kcal307.2g84.5g691.2g0g
Maitorahka (rasvaton, pehmeä) (Valio), annos 250g2000g1200kcal200g86g6g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g40g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Fiber husk (1rkl=10g)120g12kcal1.8g0g0.7g102g
Kananmuna kuoreton 3680g5250kcal460g11g377.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18320g29771kcal1969.8g613.2g2154.2g260.4g
Valittu annoskoko9160g14885kcal984.9g306.6g1077.1g130.2g
Annoskoko puolitettuna4580g7443kcal492.5g153.3g538.6g65.1g
Arvot/100g100g163kcal10.8g3.3g11.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350500