Tomaatti-juures-jauhelihavuoka (karppi)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää silputtu sipuli mukaan.

Mausta.

Laita jauheliha ja raastetut juurekset kerroksittain vuokaan.

Päälimmäiseksi tomaattimurska, oregano ja juustoraaste.

mausteita maun mukaan
mustapippuria myllystä
oreganoa

kypsennä juuresvuoka uunin 200 asteisen alimmalla tasolla noin 50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Viku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g4004g1001kcal40g196.2g8g100.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2002g3324kcal380.4g0g200.2g0g
Sipuli (kuorittu)451g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Tomaattimurska Eldorado1952g390kcal23.4g68.3g2g27.3g
Juustoraaste kevyt emmental (Ingman), annos 150g751g2177kcal247.8g9.8g127.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18320g14028kcal1395g591.8g677.4g270.2g
Valittu annoskoko9160g7014kcal697.5g295.9g338.7g135.1g
Annoskoko puolitettuna4580g3507kcal348.8g148g169.4g67.6g
Arvot/100g100g77kcal7.6g3.2g3.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99763