TUOREPASTA-JAUHELIHALAATIKKO

1. Tuorepasta keitetään ohjeen mukaisesti ja sen jälkeen kaadetaan keitin vesi pois ja sekoitetaan 1 rkl rypsiöljyä tuorepastaan.

2. Raasta porkkana raasteeksi, pieni sipuli ja tomaatit.

Lisää ne jauhelihan sekaan paistinpannulle ja kypsennä jauheliha.

Lisää myös jauhelihamauste kypsennyksen aikana.

3. Sekoita pasta ja jauhelihasotku keskenään, laita uunivuokaan ja kaada ruokakerma sekaan.

Päälle ripottele juustoraastetta.

Paista uunissa n. 30min, 200-225 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Fettuccine (Pirkka)1997g5530kcal219.6g1018.2g57.9g55.9g
Sika-nauta jauheliha (Snellman)3194g8912kcal575g0g734.7g0g
Jauhelihamauste, annos 15g120g3.6kcal0g1.2g1.2g0g
Porkkana 431g141kcal2.7g24g0.9g11g
Sipuli (kuorittu)288g78kcal3.7g13.8g0.6g4.9g
Luumutomaatti pirkka, 83g551g110kcal3.3g20.9g1.7g33.1g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%871g2002kcal252.4g21.8g104.5g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%1597g1917kcal46.3g71.9g159.7g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g120g1078kcal0g0g119.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18336g39544kcal2206g2343.6g2362g209.8g
Valittu annoskoko9168g19772kcal1103g1171.8g1181g104.9g
Annoskoko puolitettuna4584g9886kcal551.5g585.9g590.5g52.5g
Arvot/100g100g216kcal12g12.8g12.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=222945