Kampasimpukat ja kvinoa (Kevennys)

Ainekset:

12 kpl Kampasimpukka
200 g Quinoa
5 dl vesi
1 pnt Lehtipersilja
1/2 pnt kevätsipuli
1 dl Parmesanraaste
2 dl Maito Rasvaton

Rypsiöljyä paistamiseen
Suola ja mustapippuri maustamiseen

Ohje:

Lisää quinoat kiehuvaan veteen ja anna hautua 15- 20 minuuttia.

Lisää maito ja parmesanraaste toiseen kattilaan ja kiehauta miedolla lämmöllä sekoittaen.

Leikkaa persilja ja ruohosipuli pieniksi.

Kuumenna paistinpannu levyllä ja lisää öljy, paista kampasimpukat molemminpuolin nopeasti, mausta suolalla.

Poraa sauvasekoittimella parmesanmaito kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää kevätsipuli ja persilja keitetyn quinoan joukkoon ja mausta suolalla ja pippurilla.

Asettele lautaselle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Kevennys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kampasimpukka, annos 30g2161g1873kcal360.8g49.7g15.1g0g
Kvinoa, jyvät1200g4490kcal156.1g828.3g72g72g
Vesi, vesijohtovesi 3001g0kcal0g0g0g0g
Persilja 600g164kcal8.3g6.6g1.2g48g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g600g2353kcal198.1g0g170.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1200g396kcal39.6g58.8g0g0g
Rypsiöljy 81g717kcal0g0g81g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g6g14kcal0.7g2.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18336g20174kcal1535g1920.2g681.2g250.2g
Valittu annoskoko9168g10087kcal767.5g960.1g340.6g125.1g
Annoskoko puolitettuna4584g5044kcal383.8g480.1g170.3g62.6g
Arvot/100g100g110kcal8.4g10.5g3.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296395