Lanttukalakeitto

Kuullota sipuli kattilassa.

Lisää muut ainekset, paitsi sei. Keitä kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää sei ja keitä vielä muutama minuutti.

Mausta sitruunamehulla, valkopippurilla ja yrteillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Lilja14
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1200g421kcal55.4g23.4g3.6g30g
Lanttu 344g99kcal3.4g15.8g1g6.2g
Kasvisliemikuutio 132g402kcal12.5g17.8g31g2.1g
Sipuli (kuorittu)420g113kcal5.5g20.2g0.8g7.1g
Kesäkurpitsa zucchini 720g130kcal4g18g2.9g5g
Tomaattipyree, Pirkka180g148kcal6.1g34.2g1.8g1.8g
Valkosipuli 90g97kcal7.1g14.7g0.5g1.9g
Seiti pakaste 1800g1395kcal316g0g12.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 4199g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 84g743kcal0g0g84g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18336g7096kcal820g288.2g276.4g108.2g
Valittu annoskoko9168g3548kcal410g144.1g138.2g54.1g
Annoskoko puolitettuna4584g1774kcal205g72.1g69.1g27.1g
Arvot/100g100g39kcal4.5g1.6g1.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315160