Tonnikala-pastavuoka

Keitä makaroni ja sipulit.

Sekoita muut raaka-aineet.

Mausta mustapippurilla.

Kaada voideltuun vuokaan.

Kuorruta osalla juustosta ja tomaateista.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma proteiinipasta plus2001g6805kcal460.3g1060.7g74g120.1g
Vesi, vesijohtovesi 2001g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi44g123kcal4g3.1g10.1g0g
Jalopeno, Rainbow 100g64g35kcal0.1g1.9g0.1g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1441g504kcal14.4g98g7.2g20.2g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g240g178kcal10.8g31g0.5g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)801g1281kcal21.6g21.6g120.1g0g
Tonnikala vedessä 1013g1058kcal227.2g0g15.2g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g648g1686kcal194.5g13g97.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g680g138kcal4.1g25.9g2g9.5g
Sipuli (kuorittu)220g59kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18336g23763kcal1882g2536.2g654g307.6g
Valittu annoskoko9168g11881kcal941g1268.1g327g153.8g
Annoskoko puolitettuna4584g5941kcal470.5g634.1g163.5g76.9g
Arvot/100g100g130kcal10.3g13.8g3.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317644