Chili con carne-keitto

Kuori sipuli, ruskista jauhelihan kanssa, lisää myös chili.

Lisää tomaattimurska, vesi, liemikuutio, sokeri, pippuri, suola ja oregano.

Keitä n. 15 min. Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Lisää valutetut pavut ja maissi.

Keitä vielä muutama minuutti.

(pavut voivat olla mitä vaan, ohjeessa puhuttiin vain säilykepavuista.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 573 grammaa

N1nusk1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Chili paprika punainen90g36kcal1.8g8.1g0g0g
Tomaattimurska 2000g588kcal11.2g106g4g38g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 44g134kcal4.2g5.9g10.3g0.7g
Sokeri 16g65kcal0g16g0g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 4g12kcal0.4g0.9g0.4g1.7g
Kidneypapu, keitetty, säilyke (TRS)1600g1344kcal97.6g255.9g4.8g81.6g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 1600g2184kcal42.7g389g36.5g56.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1600g2655kcal303.9g0g160g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18337g14167kcal929.6g1585.8g433g365.6g
Valittu annoskoko9168g7084kcal464.8g792.9g216.5g182.8g
Annoskoko puolitettuna4584g3542kcal232.4g396.5g108.3g91.4g
Arvot/100g100g77kcal5.1g8.6g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345530