Kevytpasha Heissulin

1. Pese appelsiini.

Raasta kuori hienoksi raasteeksi.

2. Pilko säilykekirsikat pieniksi paloiksi saksilla.

3. Vatkaa Flora vanilla vaahdoksi.

4. Notkista maitorahka.

5. Seikoita kaikki aineet huolellisen rauhallisesti keskenään.

6. Jos kaipaat makeutta, lisää makeutusjauhetta.

7. Laita hetkekeksi jääkaappiin vetäytymään.

Niin, ja toi appelsiinimehu on tietysti puristettu siitä appelsiinista, ei purkista.

Ei tähän hätään löytynyt puristinta, joten ei herunut enempää.

NAM! Muokkasin vähän foorumissa ollutta ohjetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Heissuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Appelsiinin kuori, annos 100g96g93kcal1.4g24g0.2g10.2g
Mantelirouhe, 1 rkl192g1110kcal40.5g10.2g97g22.3g
Appelsiinimehu, Brämhults 2dl480g240kcal0g52.8g0g0g
Persikkakuutiot mehussa (Rainbow), annos 250g2400g1440kcal9.6g360g0g0g
Kirsikka sokeriliemessä1200g2040kcal12g528g12g0g
Flora Vanilla 12%2400g4560kcal108g384g288g0g
Maitorahka Hyla (Valio), annos 250g2400g1560kcal264g100.8g7.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18336g22085kcal871g2919.6g808.8g65g
Valittu annoskoko9168g11043kcal435.5g1459.8g404.4g32.5g
Annoskoko puolitettuna4584g5521kcal217.8g729.9g202.2g16.3g
Arvot/100g100g120kcal4.8g15.9g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59301