Hapankaalikeitto (Luomu Naudanliha)

500 g Naudanlihaa

2 Porkkanaa

2 Sipulia

5 Perunaa

250 g Hapankaali

Tomaattipyree

Suolaa ja pippuria maun mukaan

Keitä Liha 1 Tunnin
Paloittele vihannekset
ja heitä kattilaan keitä 15 minuuttia tai niin kauan kunnes peruna on valmis

Syö smetanan kera

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Myokine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g91g26kcal0.5g5.4g0.2g2.3g
Naudanliha keskiarvo 350g535kcal67.6g0g29.4g0g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Peruna, keskikokoinen 60g210g126kcal3.1g27.3g0.2g1.9g
Hapankaali (Rasilainen)175g32kcal3.2g3.2g0.5g3.5g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Smetana11g41kcal0.2g0.2g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1834g1555kcal151g79g69.6g17.8g
Valittu annoskoko917g777kcal75.5g39.5g34.8g8.9g
Annoskoko puolitettuna459g389kcal37.8g19.8g17.4g4.5g
Arvot/100g100g85kcal8.2g4.3g3.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225032