Karppipannari

Kaikki ainekset kulhossa sekaisin ja taikina uunivuoalle, joka on voideltu.

Taikina hyvin löysää.

Ensin uuniin 220-225 asteeseen n. 20 minuutiksi ja sitten 160 asteeseen n.10 minuutiksi, kunnes pannarin pinta on ruskea.

Tarjoillaan marjojen kanssa! :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Heidiihh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 35g254kcal0.4g0.1g28.5g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g140g840kcal29.4g9.2g75.6g0g
Kananmuna kuoreton 385g549kcal48.1g1.2g39.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl350g1190kcal7g10.5g122.5g0g
Suola, annos 3g5.3g0kcal0g0g0g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g1.8g6.7kcal0g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1834g5680kcal169.8g45.2g532.2g0g
Valittu annoskoko917g2840kcal84.9g22.6g266.1g0g
Annoskoko puolitettuna459g1420kcal42.5g11.3g133.1g0g
Arvot/100g100g310kcal9.3g2.5g29g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112903