Tomaatti-jauhelihakeitto

Pilko perunat, porkkanat ja sipuli pieniksi kuutioiksi ja anna kiehua vedessä kypsiksi.

Lisää paistettu jauheliha ja anna kiehua hetki.

Voit kaataa veden talteen, jotta voit säädellä keiton paksuutta ja makua.

Lisää kasvisten sekaan tomaattimurska ja sopiva määrä vettä.

Mausta suolalla, pippurilla ja yrttimausteilla (esim.

paprika, basilika, oregano).

Lisää sekaan vielä muutama hienoksi silputtu basilikanlehti ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi525g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g88g53kcal1.3g11.4g0.1g0.8g
Porkkana 70g23kcal0.4g3.9g0.1g1.8g
Sipuli (kuorittu)19g5.2kcal0.3g0.9g0g0.3g
Tomaattimurska (Euro shopper)140g42kcal1.4g5.6g0.6g0.3g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 70g155kcal12.3g0g11.9g0g
Basilika, tuore1.8g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1834g557kcal31.6g43.8g25.4g6.6g
Valittu annoskoko917g278kcal15.8g21.9g12.7g3.3g
Annoskoko puolitettuna459g139kcal7.9g11g6.4g1.7g
Arvot/100g100g30kcal1.7g2.4g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317954