Vihreä broilerikeitto

Maustetaan suolalla ja pippurilla.

Valmistus:
ruskista broileri kevyesti ja sekoita joukkoon n 3 rkl pestoa.

Lohko perunat ja keitä n. 10 min suolalla maustetussa vedessa.

Lisää parsakaali, sipuli ja pippuri.

Keitä vielä n. 5 min.
Lisää broileri ja herne
Lisää loput pestokastikkeesta ja koristele suikaloiduilla basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 42g29kcal2.1g3.9g0.2g1.3g
Vesi417g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Parsakaali brokkoli 83g29kcal3.9g1.6g0.3g2.1g
Peruna, keskikokoinen 60g125g75kcal1.9g16.3g0.1g1.1g
Pestokastike, yrttikastike 31g153kcal2.6g0.4g15.6g1.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.3g56kcal0g0g6.3g0g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)188g244kcal33.8g4.1g11.4g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1835g1186kcal89.2g55g68g12.6g
Valittu annoskoko918g593kcal44.6g27.5g34g6.3g
Annoskoko puolitettuna459g297kcal22.3g13.8g17g3.2g
Arvot/100g100g65kcal4.9g3g3.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=169794