Lihamakaronilaatikko

Keitä makaronit vedessä.

Paista jauheliha ja sipulit, mausta.

Lämmitä uuni 200 asteeseen.

Sekoita makaronit ja jauheliha.

Tai lado kerroksittain.

Sekoita maito, munat ja juustoraaste, mausta ripauksella suolaa.

Kaada seos vuokaan.

Paista uunissa 40-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 612 grammaa

Tahvo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Torino makarooni/raisio(400g)100g350kcal13g69g2.5g3g
Sipuli (käsittelemätön)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Rypsiöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Suolapähkinä 13g75kcal3.1g1.2g6.2g0.9g
Paprikajauhe 0.5g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 125g42kcal3.8g6.1g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 30g38kcal3.3g0.1g2.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Juustoraastesekoitus (Gouda+Edam) (Lidl), annos 100g25g82kcal6.2g0.6g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1835g1642kcal97.6g156.2g69.2g8.8g
Valittu annoskoko918g821kcal48.8g78.1g34.6g4.4g
Annoskoko puolitettuna459g411kcal24.4g39.1g17.3g2.2g
Arvot/100g100g90kcal5.3g8.5g3.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117461