Kimmon Nakkikeitto

Laita 1,5 l vettä ja paistinpannu kuumenemaan.

Pilko 6 keskikokoista perunaa pieniksi ja laita kiehuvaan suolaveteen.

Pilko perunoiden kypsyessä 15 kalkkunanakkia pieniksi ja ruskista ne pannulla.

Kaada nakit ja kaksi lihaliemikuutiota pataan.

Kun perunat tuntuvat haarukalla viittä vaille kypsiltä, kaada sekaan 1-2 pussia keittojuureksia.

Odota pari minuuttia ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Juhanii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunanakki Atria 5%315g315kcal37.8g8.2g15.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi4.2g12kcal0.4g0.3g1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g449g270kcal6.7g58.4g0.4g4g
Keittojuurekset, Rainbow150g38kcal1.3g7.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1836g1267kcal92.4g148.2g33.8g8g
Valittu annoskoko918g633kcal46.2g74.1g16.9g4g
Annoskoko puolitettuna459g317kcal23.1g37.1g8.5g2g
Arvot/100g100g69kcal5g8.1g1.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154645