Bataatti-mungpapukeitto

Liota mungpapuja jääkaapissa n. 8 h ennen keittämistä.

Pilko porkkanat, sipuli ja bataatti paloiksi.

Lisää vettä päälle niin, että juurekset peittyvät ja keitä 10 min. Lisää sitten liotetut pavut sekaan ja keitä vielä 10-15 min. kunnes juurekset on pehmenneet.

Soseuta ja lisää vettä tarvittaessa.

Mausta.

236kCal/annos

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

K1rs1kka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 130g105kcal2g21.9g0.1g3.9g
Mungpapu, Risenta200g581kcal48.1g80.1g2g0g
Sipuli 55g17kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Kurkuma, annos 2g2g1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Korianteri, tuore, annos 20g20g4kcal0.4g0.8g0.1g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 501g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1836g1437kcal104g214g4.8g11.2g
Valittu annoskoko918g718kcal52g107g2.4g5.6g
Annoskoko puolitettuna459g359kcal26g53.5g1.2g2.8g
Arvot/100g100g78kcal5.7g11.7g0.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207344