Paprikakeikaus

POHJA:
voita, venhäjauhoa, leseitä, vettä-->nypi voi, jauhot ja leseet.

Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Laita jääkaappiin odottamaan.

TÄYTE: Suikaloi paprikat (eri värisiä :) ja sipuli.

Kuullota öljyssä n. 10 min, kunnes osa nesteestä on haihtunut.

Mausta maun mukaan.

Kaada paprikaseos voideltuun vuokaan (26cm) fetan ja kanan kanssa.

Kauli taikinasta pyöreä levy ja nosta täytteiden päälle.

Painele reunat tiiviiksi ja tee haarukalla muutama reikä.

Paista 225 n. 25 min. Anna jäähtyä 10 minsaa ennen kumoamista.

Ohje otettu Pirkan ruoka-lehdestä (maaliskuu 2012)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 75g545kcal0.9g0.3g61g0g
Vehnäjauho, sunnuntai122g427kcal14.6g86.6g2.6g3.7g
Kauralese 23g81kcal4.1g10.3g1.7g3.9g
Paprika punainen 376g110kcal3.5g16.9g1.5g7.1g
Sipuli 41g13kcal0.5g2g0.1g0.7g
Salaattijuusto kuutioina suolavedessä (Pirkka), annos 50g131g302kcal19.7g1.3g25g0g
Broilerifileesuikale (Atria)150g165kcal34.5g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1836g3285kcal155.6g234.8g190.2g30.8g
Valittu annoskoko918g1643kcal77.8g117.4g95.1g15.4g
Annoskoko puolitettuna459g821kcal38.9g58.7g47.6g7.7g
Arvot/100g100g179kcal8.5g12.8g10.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286051