Tonnikalapiiras

# Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan

# Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa'an pohjan päälle.

# Lisää halutessasi hieman juustoraastetta

# Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Ohje: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Inaaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g300g180kcal11.1g21.9g6g0g
Kananmuna kuoreton 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 103g324kcal10.9g61.3g2.3g5.7g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Tonnikala vedessä 225g235kcal50.6g0g3.4g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g75g195kcal22.5g1.5g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1836g2486kcal242.6g176.2g88.4g11.4g
Valittu annoskoko918g1243kcal121.3g88.1g44.2g5.7g
Annoskoko puolitettuna459g621kcal60.7g44.1g22.1g2.9g
Arvot/100g100g135kcal13.2g9.6g4.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=163933