Tonnikalakurpitsa piirakka

Valmista pohja.

Lisää tomaattimurska.

Raastettu porkkana, tonnikala ja kurpisapalat.

Päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa n 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 90g14kcal0.7g1.8g0.1g1.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g84g23kcal0.5g5g0.2g2.1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g128g45kcal2.1g8.9g0.1g1.8g
Tonnikala vedessä, rainbow180g180kcal35.9g0.9g3.6g0g
Voi 128g931kcal1.5g0.5g104.4g0g
Talkkunajauho, sisältää ohraa 45g141kcal3.7g25.9g1.3g4.4g
Vehnäjauho puolikarkea 167g573kcal17g116.8g2g5.8g
Leivinjauhe 6.4g11kcal0.3g2.4g0g0g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 15090g351kcal26.1g1.3g26.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1836g4538kcal175.6g327g275.6g31.8g
Valittu annoskoko918g2269kcal87.8g163.5g137.8g15.9g
Annoskoko puolitettuna459g1135kcal43.9g81.8g68.9g8g
Arvot/100g100g247kcal9.6g17.8g15g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310094