Kaalikeitto talven alle

Värikäs keitto kylmän kosteisiin keleihin!

Valkokaali, punakaali pieneks.

Vesi kattilaan, kaalit sinne.

Karkeaksi raastetut porkkana ja lanttu lisätään kattilaan.

Paprika, purjo, sipuli suikaleeksi ja kattilaan.

Tomaattimurska seoksen päälle.

Ja jotain sieniä pitää laittaa mukaan.

Tähän laitoin kuivattuja mustatorvisieniä, käy keittoihin.

Sekoita.

Mausta.

Lisää myös ½tl pippurisekoitusta, jos tunnet niin.

Niin, ja Aromat antaa syvyyttä makuun.

Keittele mielenmukaan muutamia tunteja.

Nauti ja laihdu!

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Jalopeura
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 138g38kcal1.6g5.6g0.3g2.9g
Vesi, vesijohtovesi 346g0kcal0g0g0g0g
Punakaali 99g26kcal1.5g3.5g0.2g1.9g
Purjosipuli 28g6.4kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Lanttu 18g5.3kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g44g12kcal0.3g2.6g0.1g1.1g
Paprika punainen 17g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.3g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)185g46kcal1.8g10.1g0g2.6g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g4.6g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.5kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Soijakastike 2.8g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g3.5g6.6kcal0g1.6g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g4.6g1.4kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1836g318kcal13.6g55.6g2g20.4g
Valittu annoskoko918g159kcal6.8g27.8g1g10.2g
Annoskoko puolitettuna459g79kcal3.4g13.9g0.5g5.1g
Arvot/100g100g17kcal0.7g3g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=145823